Dok 01.01

Formål og omfang
Dok 01  /  Version 1  /  Udgivet: 21.09.2021  /  Ejer: TJ + MJP

1.0 Formål

Formålet med denne håndbog er at beskrive ledelsessystemet for tryk team svendborg a/s, Grønnemosevej 13, 5700 Svendborg og sikre, at virksomheden lever op til egne krav og standarderne ISO 9001 og ISO 14001. Håndbogen skal desuden fungere som et arbejdsredskab for samtlige medarbejdere.

2.0 Omfang

Denne håndbog gælder for alle væsentlige arbejdsfunktioner og aktiviteter i relation til ovennævnte standarder, som beskrevet i dokument 03 ”Organisation og ansvar” og dokument 16 ”Fremstillingsprocesser”.

Da tryk team svendborg a/s ikke har nogen aktiviteter i forbindelse med ”udvikling af produkter og ydelser”, udelades systemkravene fra ISO 9001 standardens pkt. 8.3 i certificeringen.

3.0 Ansvar

Alle medarbejdere hos tryk team svendborg a/s har ansvar for at følge og arbejde for gennemførelse af politik, mål, handlingsplaner og relevante fremgangsmåder.

4.0 Opbygning

Håndbogen består af en række dokumenter, (procedurer m/ bilag og Standartinstruktioner m/ arbejdsbeskrivelser) som beskriver fremgangsmåder for det praktiske kvalitets- og miljø arbejde.

5.0 Rammer og vilkår

Ledelsessystemet tager afsæt i en analyse og vurdering af de relevante rammer og vilkår for ledelsessystem samt en vurdering af risici og muligheder som beskrevet i bilag 01.01 ” Rammer og vilkår - Risiko og muligheder” og bilag 01.02 ” Interessenter - Risiko og muligheder”.

6.0 Ledelsens autorisation

Det attesteres hermed, at ledelsessystemet beskrevet i denne håndbog er accepteret og godkendt af ledelsen.

Torben Jeppesen

Direktør.